Strona główna » K-FOOD » NOODLE » HOT CHICKEN CARBO TOPOKKI (TTEOKBOKKI)
HOT CHICKEN CARBO TOPOKKI (TTEOKBOKKI)
NowośćPolecamy

HOT CHICKEN CARBO TOPOKKI (TTEOKBOKKI)

Samyang Food

Dostępność: Wysyłka z magazynu

Produkt wysyłamy: tymczasowo do 6 dni roboczych

Koszt wysyłki: od 11,50 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier InPost - 16,00 zł
Kurier InPost - 16,00 zł
Paczkomat - 11,50 zł

Stan produktu: Nowy

Cena: 17,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

Kupując ten produkt otrzymasz od nas 17 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zarejestrowanych w naszym sklepie.

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Hot Chicken CarboTopokki - jest to danie instant do przygotowania w mikrofalówce. Topokki (lub inaczej tteokbokki) to bardzo popularne koreańskie danie na które składają się kluski ryżowe w ostrym sosie o smaku carbonary. W wydaniu hot chicken potrawa jest naprawdę pikantna!
 
Waga netto:
179g 
Sposób przygotowania: włóż kluski ryżowe oraz sos do kubeczka, następnie zalej gorącą wodą do wyznaczonej linii. Wstaw do mikrofalówki na około 2, 5 minuty (lub 3,5 jeśli mikrofalówka ma mniejszą moc) z zamkniętym wieczkiem. Po zagrzaniu wymieszaj dobrze składniki. Produkt jest gotowy do spożycia.


Kraj pochodzenia: Korea Płd. 
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed słońcem. 

Wartości odżywcze (w 100g/100ml): Wartość energetyczna 1075kJ/257kcal, Tłuszcze 2,3g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8g), Węglowodany 53,6g (w tym cukry 4,5g), Białko 5g, Sól 0,9g

 

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję do tego produktu, a otrzymasz od nas 25 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zalogowanych i zarejestrowanych w naszym sklepie.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Klienci zakupili także